Hjem » Uncategorized » Forbudt,men smaker best..

Forbudt,men smaker best..

Når jeg var liten lagde moren min en avtale på våre vegne om at hun skulle sparke meg lett på leggen , når hun syntes jeg forsynte meg for mye og for ofte av godteri skålen på bordet når vi var på besøk hos folk. Det resulterte i at jeg satt og stirret på den skålen hele tiden. Den var nesten hypnotisk. Jeg lengtet med hvert eneste fiber i kroppen etter den forbudte sjokolade .
Som voksen må jeg erkjenne at den sjokoladen jeg ikke har lov til å spise, være seg av ymse årsaker, er den som smaker aller best. Den heftige følelsen som leker gjemsel i kroppen når jeg smaker på noe jeg vet at jeg ikke burde smake på , ja den følelsen vet du….. Mmmmmmmm
Den følelsen er som kalvens første møte med våren. Muligens ennå bedre.
Noen ganger varer den bare ett kort øyeblikk. Andre ganger over tid. For om jeg kun smaker små biter av gangen, så varer både den forbudte fristende sjokoladen ennå lenger og følelsen i kroppen stiger som kullsyren i en brusflaske du rister på. Du vet at gleden og smaken tar slutt, men du tyner det så langt det lar seg gjøre, om ikke lenger.
Akkurat nå om dagen har jeg to slike forbudne herligheter rundt meg.
En fantastisk god banansjokolade , en sånn du finner i Twistposen. Jeg er overbevist om at den vil smake himmelsk i den korte stunden den ligger i munnen mens alle mine smaksløker jobber på spreng. Jeg vil jo få mest mulig ut av denne nytelsen. I tillegg har jeg en Lion sjokolade. Herregud så godt den ville ha smakt ! Det er en langt større og mektigere sjokolade enn banansjokoladen, men det betyr bare at jeg kan ta flere små biter og nyte den lenger. Men banansjokoladen er som skapt for min gane…
Jeg skal egentlig ikke spise noen av dem. Ei heller smake . De ligger i skålen som fra jeg var liten ble kalt skålen med den forbudne frukt… Hvor frukten kommer inn i bildet, ja se det skjønner jeg ingenting av.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s